/ Jeta Shpirtërore / Mësime Shpirtërore

Mësime Shpirtërore

Mësime Shpirtërore

 

Nëse e mban për vete të shëmtuarën, atëherë ndihesh bukur.
Nëse ia jep tjetrit, atëherë ndihesh keq.
Kur pranon padrejtësinë dhe justifikon të afërmin tënd, ti e pranon Krishtin që iu bënë kaq shume padrejtë në zemrën tënde. Atëherë Krishti banon brenda jush dhe ju mbush me paqe dhe gëzim.

Provojeni për ta përjetuar këtë gëzim!
Mësoni të gëzoheni në këtë gëzim shpirtëror, jo të kësaj bote. Dhe kështu do të keni Pashkë çdo ditë.

 

Shën Paisio i Malit të Shenjtë
Përkthyer nga M.Vasili

 

Mësime Shpirtërore