/ Problematika Moderne / Shpenzime të tepërta!

Shpenzime të tepërta!

Shpenzime të tepërta!

 

Një oficer i propozon shokut të tij major, të shkojnë të ndjekin një koncert.Ai pranoi me kënaqësi por gjatë rrugës kërkon të ndalojnë në një shtëpi,me justifikimin se ka për të shlyer një detyrim të vogël.Të dy ndaluan dhe hynë në shtëpinë e një familjeje shumë të vuajtur dhe shumë të varfër.Gjëndja e tyre ishte vërtet tragjike.Atëherë majori propozon që lekët që do shpenzonim për biletat e koncertit, t’ia ofrojnë kësaj familjeje?
Menjëherë oficeri ra dakort dhe të dy ofruan shumën e bilatave dhe ndihma të tjera te kjo familje nevojtare.

 

Përkthyer nga A .Marini

 

Shpenzime të tepërta!