/ Lajme / E Shtunë 12 Prill 2015 Mrekulli tronditëse:

E Shtunë 12 Prill 2015 Mrekulli tronditëse:

 

Qindra kryqe të zjarrtë u shfaqën mbi lambadhet e ndezura të besimtarëve të Shtunën e Madhe,më 18-4-2015 në Jerusalem kur morrën  Dritën e Shenjtë.Ky fenomen i vecantë reflektohet në një video që ishte filmuar nga një iPhone,nga një vajzë e re,edukatore me prejardhje nga Armenia,Hasmig Kalaydjian, e cila banon dhe jeton në Jerusalem.
Mbi lambadhet e ndezura dallohen kryqe të zjarrtë  të cilët dalin prej flakës së lambadheve dhe arrijnë 2-3 metër.Në të vërtetë c’do besimtar që ,mban një lambadhë të ndezur,pa e ditur mban një kryq të zjarrtë prej Dritës së Shenjtë. Është hera e parë që regjistrohet Nuk një fenomen kaq i vecantë

 

 

 

E Shtunë 18 Prill 2015
Mrekulli tronditëse