/ Category / Jeta Shpirtërore

Jeta Shpirtërore

Besimi te vullneti i Perëndisë
16/10/2023
  Merru me punët e Perëndisë,me kultivimin e shpirtit ,me përvetësimin e virtyteve që do të falin mirësitë që nuk…
Jeta Shpirtërore
13/10/2023
  Më pyeti dikush që nuk bënte jetë shpirtërore:"Ne që bëjmë jetë bashkëshortore dhe që jemi të rrethuar nga kaq…
''I krishteri i vërtetë është i plotësuar ,i mbushur brenda tij.
12/10/2023
  Njerëzit që janë larg Perëndisë,duke mos pasur Krishtin brenda zemrës, janë bosh,te zbrazur dhe kanë nevoj të argëtojnë që…
Virtytet
09/10/2023
  Kush përpiqet kundër mëkatit,shkruan faqet më të bukura te libri i Perëndisë.Sepse të gjitha shkruhen atje. Gjithë ata që…
Dashuria e Perëndisë
29/09/2023
  Ashtu si zogu nuk mund të fluturoj me një krah por i ka nevoj të dy,ashtu dhe njeriu që…
Me të mirë dhe me dashuri
28/09/2023
  Njeriu është i krijuar i qetë dhe i llogjikshëm dhe inati nuk i shkon natyrës së tij. Ndërsa me…
27/09/2023
  Sa peshon Një ateist tallej një ditë me një prift duke ithënë:Na flisni përditë për peshën e mëkateve por…
Investim për të ardhmen e përjetëshme!
25/09/2023
  Si bëhen investimet për të ardhmen e perjeteshme? *Të bësh bamirësi,askush nuk mund t'jua mohoj këtë arritje. Sepse bamirësia…
Forca e lutjes
20/09/2023
  Vëllezër,asgjë nuk mund t'i rezizstoj lutjes së pastër që bëhet me zell dhe me përulësi. "Perëndia i tha Davidit…
Dhuratat e Perëndisë
18/09/2023
  Perëndia na i dha të gjitha nga dy. Dy sy, dy duar,dy këmbë në rast kur njëra prej këtyre…