/ Category / Jetë Shenjtorësh dhe Asketësh

Jetë Shenjtorësh dhe Asketësh

Një nga Shenjtoret e panumërt te Kishës Ortodokse është dhe i panjohuri Oshënar Sofianoi, Peshkop i Dropullit që veproi ne…