/ Category / Didaktikë- Heshtja

Didaktikë- Heshtja

Hesht dhe qetësohu
16/03/2015
      Fjalëshumti - llafazani edhe sikur të jetë orator shpirtërisht nuk përparon. Marrja me fjalë dëbon nga zemra e tij…