/ Category / Jeta Shpirtërore- Lutja

Jeta Shpirtërore- Lutja

  Lutja ështё eksperienca mё madhёshtore e shpirtit njerёzor, dhe adhurimi ёshtё aktiviteti mё i thellё i njerёzve tё Perёndisё. “Nuk…