/ Category / Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër

Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër

  "Kur mbaron dita falenderojmë Perëndinë për gjithshka na dhuroi dhe për ç'farë arritëm duke pohuar gjithashtu ato që lamë…
    "Mos bë asnjë vepër pa e vulosur me shenjën e Kryqit të çmuar.Kur nisesh për udhëtim,kur fillon punën,kur…
    Nëna e gjithë të mirave dhe veçoria e nxënësve të Krishtit dhe forca që përmban gjithë jetën tonë…
  Kush do të mësoj diçka pranon me qejf të korrigjohet,kush nuk mund të duroj asnjë qortim është i marrë.Njeriu…
  Njeriu harton plane por Perëndia thotë fjalën e fundit.Gjithshka që ndërmerr ,njeriut i duket e drejtë por Perëndia e…
  Këto thotë Zoti dhe fjala e Tij  është e shenjtë dhe e vërtetë.Cfarë privilegji kanë fëmijët në krahësim me…
  At,si mund të kemi vetëm mendime pozitive kur disa vinë e na flasin për gabime dhe mëkate që shumë  …
  Më mirë është të jesh i varfër sesa të jesh budalla i pandreqshëm dhe të flasësh mbrapsh. Zelli pa…
  10Një grua e aftë është xhevahiri më i çmuar që mund të gjej njeriu. 11Burri i saj mund të…
    Njeriu i nxehur dhe i inatosur akoma edhe nëse ngjall të vdekur nuk do të jetë i pëlqyer…