/ Category / Predikime-Katekizma- Artikuj

Predikime-Katekizma- Artikuj

    Nga sot Kisha e shenjtë orthodhokse fillon një periudhë të re, të bukur e të gjatë të rrugëtimit…
      Krishti i cili është drita e botës,  nuk ndricon  vetëm  zemrat  e njerëzve por  i dhuron atyre…
  Të dashur besimtarë! Duke përjetuar dinamikën dhe gëzimin që na ofrojnë të kremtet e mëdha që sapo kremtuam, Kryepiskopi…
  “Perëndi është ai që lindi, dhe Nëna e Tij e virgjër; ç’gjë tjetër më të madhe dhe të re…
  E bukur dhe shumë domethënëse është historia e Ungjillit të sotëm, e cila është shkëputur nga Ungjilli sipas Llukait.…
      Llk. 13: 10-17 Siç e dimë të dashur besimtarë edhe pak javë na ndajnë nga dita dhe…
  E Diela 13 Llukait “Mësues i mirë, ç’të bëj që të trashëgoj jetë të përjetshme?” (Llk.18:18). Të dashur besimtarë:…
    Të dashur besimtarë! Ungjilli i shenjtë në tërësinë e tij megjithëse është shkruar përpara dy mijë vitesh, ai…
    Brezi i Zonjës Hyjlindëse është  një rrip i thurrur prej fije deveje ,të cilin vetë Hyjlindësja e kishte…
  "Nuk të lejohet nga ligji i Perëndisë të marrësh gruan e  vëllait,i cili jeton akoma.(nuk ka vdekur). Këto janë…