/ Category / Predikime-Katekizma- Artikuj

Predikime-Katekizma- Artikuj

  20 O vëllezër, mos u bëni fëmijë nga mendja; po bëhuni foshnjë për të keqen, edhe të përsosur nga…
  “Kryqi ruajtësi i gjithë botës,Kryqi bukuria e Kishës Kryqi fuqia e mbretërve,Kryqi mbështetja e besimtarëve Kryqi lavdia e ëngjëjve…
   "Lindja jote, o Hyjlindëse, gëzoi e ndriti tërë gjithësinë, se prej teje shkëlqeu Dielli i Drejtësisë, Krishti Perëndia ynë,…
  Kush të dojë të vijë pas meje, le të mohojë veten e tij, edhe le të ngrejë kryqin e…
  Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë Kisha“Apostull Pavli & Shën Asti”, Durrës Pasazhi i Ungjillit: Ungjilli sipas Mateut 6:14-21 Pasazhi…
  Për të pritur së më mirë periudhën e Kreshmëve të mëdha që fillon pas dy javësh, Kisha e Shenjtë…
    Nga sot Kisha e shenjtë orthodhokse fillon një periudhë të re, të bukur e të gjatë të rrugëtimit…
      Krishti i cili është drita e botës,  nuk ndricon  vetëm  zemrat  e njerëzve por  i dhuron atyre…
  Të dashur besimtarë! Duke përjetuar dinamikën dhe gëzimin që na ofrojnë të kremtet e mëdha që sapo kremtuam, Kryepiskopi…
  “Perëndi është ai që lindi, dhe Nëna e Tij e virgjër; ç’gjë tjetër më të madhe dhe të re…