/ Category / Predikime-Katekizma- Artikuj

Predikime-Katekizma- Artikuj

    Të nderuar besimtarë! Sot, Kisha Orthodhokse kujton etërit që morën pjesë në Sinodhin IV Ekumenik, që u mblodh…
  24 qershori – dita kur festojmë ringritjen kanonike të Kishës sonë - - 28 vjet më parë, Fortlumturia e…
  Mattheu 4:18-23 Ungjillori Matthe në Ungjillin e sotshëm  na tregon se si Zoti Jesu Krisht thirri pranë vetes nxënësit…
  Pendimi, të dashur, është frut i pasur, sepse i ofron Perëndisë me çdo mënyrë vepër të mirë. Eshtë parcelë…
    Një 93 vjeçar nga Italia ishte për kohë të gjatë në spital.Kur do dilte,mjekët i thanë se duhet…
    Të nderuar etër, të nderuar besimtarë! Të dielën e sotme Kisha ua ka dedikuar të gjithë shenjtorëve në…
    Mosbesimi vjen nga krenaria. Njeriu krenar thotë se do të njohë gjithçka me mendjen dhe shkencën, por njohja…
  Shpirti ushqehet me fjalën e Perëndisë dhe në veçanti me studimin e Dhiatës së Re dhe të Psalmeve. Ungjillin…
     “Atë i shenjtë, ruaji në emrin tënd ata, që më dhe, që të jenë NJË si ne” (Jn.17:11)…
  (Joani 9:1-38) Krishti u ngjall! Rabbi, cili mëkatoi, ky apo prindërit e tij, që të lindë i verbër? (Jn.…