/ Predikime-Katekizma- Artikuj / Provat në jetë

Provat në jetë

Provat në jetë

 

Asnjëherë mos thuaj “pse po e kaloj këtë”.
Ose kur shikon një të verbër ose dikë që vuan me kancer,mos thuaj “pse “.
Por lutju Perëndisë të të dhuroj vizionin e bregut tjetër. Atëherë do shikosh ashtu si dhe ëngjëjt ,siç janë gjërat në të vërtetë. Gjithshka është plan i Perëndisë. Gjithshka!
Igumene Gabriela

Nuk ke marrë urdhër të akuzosh dembelin,as të kontrrollosh të keqen,por të lehtësosh varfërinë,të kurosh fatkeqësinë,të zgjatësh dorën dhe të ngresh ata që janë rrëzuar!!!
Shën Joan Gojarti!

Përkthyer nga A.Marini

 

Provat në jetë