/ Category / Predikime-Katekizma- Artikuj

Predikime-Katekizma- Artikuj

    Mosbesimi vjen nga krenaria. Njeriu krenar thotë se do të njohë gjithçka me mendjen dhe shkencën, por njohja…
    (Joani 5:1-15) Ungjilli i sotshëm na flet për një njeri që ishte i paralizuar që prej 38 vjetësh.Jisui…
  Një natë,dikush pa në ëndërr sikur ishte duke ecur në breg të detit së bashku me Zotin.Nëpër qiell shfaqeshin…
    Krishti me shumë të krishterë vepron si me Thomain:Në fillim i pret të shohin,të kuptojnë dhe më pas…
    “Mos kini frikë” (Matth.28:10) Një nga dhuratat kryesore që na fali Zoti i Ngjallur, theksohet në himnin e…
    1. Besimi-Pasiguria ёshtё e vetmja e sigurtё. Jeta gjithmonё di tё surprizojё me kёnaqёsitё dhe pakёnaqёsitё. Por ekziston…
  Të gjithë njerëzit po presin me ankth vaksinën kundër këtij koronavirusi. Sado përpjekje po bëhen përsëri faktori kohë është…
    Bijtë e mi të dashur më Krishtin! I Shumëprituri i Madh! Mendja dhe zemra e njerëzve priste nga…
  Në folça gjuhët e njerëzve dhe të engjëjve, e të mos kem dashuri, jam sibakër që kumbon, a si…
  “Sipas të priturit me padurim edhe sipas shpresës sime se nuk do të turpërohem në asgjë, po me çdo…