/ Category / Predikime-Katekizma- Artikuj

Predikime-Katekizma- Artikuj

  Asgjë nuk është më e fortë për djallin se dëshpërimi ynë.Prandaj më shumë e kënaqim kur te ne mbizotëron…
  Them pra: Ecni sipas Frymës, edhe nuk do të bëni dëshirimin e mishit. 17 Sepse mishi dëshiron kundër Frymës,…
    Të djelën e kaluar dëgjuam se si Krishti pret nga të gjithë ne ta ndjekim,duke lënë pas gjithshka,akoma…
      Mattheu 4:18-23 Ungjillori Matthe në Ungjillin e sotshëm  na tregon se si Zoti Jesu Krisht thirri pranë…
  Kisha Orthodhokse ia përçon lajmin e mirë të Jisuit besimtarit në mënyrë të plotë. Ajo i drejtohet jo vetëm…
    Kisha Orthodhokse ia përçon lajmin e mirë të Jisuit besimtarit në mënyrë të plotë. Ajo i drejtohet jo…
  Një të diel, kur shporta e ofertës po kalonte mes besimtarëve në kishë, një djalë i vogël i kërkoi…
  Një vajzë nga Japonia, që studionte në një kolegj amerikan, e ftuan të kalonte pushimet e Krishtlindjes te një…
  Në një fshat afër qytetit të Selanikut ndodhej një manastir grash.Igumenia e manastirit dërgoi njërën prej murgeshave në qytet…
    Ungjilli i sotshëm tregon për Josifin nga Arimatea që guxoi dhe shkoj tek Pilati dhe i kërkoi të…