/ Category / Predikime-Katekizma- Artikuj

Predikime-Katekizma- Artikuj

    Të djelën e kaluar dëgjuam se si Krishti pret nga të gjithë ne ta ndjekim,duke lënë pas gjithshka,akoma…
  Kisha Orthodhokse ia përçon lajmin e mirë të Jisuit besimtarit në mënyrë të plotë. Ajo i drejtohet jo vetëm…
    Kisha Orthodhokse ia përçon lajmin e mirë të Jisuit besimtarit në mënyrë të plotë. Ajo i drejtohet jo…
  Një të diel, kur shporta e ofertës po kalonte mes besimtarëve në kishë, një djalë i vogël i kërkoi…
  Një vajzë nga Japonia, që studionte në një kolegj amerikan, e ftuan të kalonte pushimet e Krishtlindjes te një…
  Në një fshat afër qytetit të Selanikut ndodhej një manastir grash.Igumenia e manastirit dërgoi njërën prej murgeshave në qytet…
    Ungjilli i sotshëm tregon për Josifin nga Arimatea që guxoi dhe shkoj tek Pilati dhe i kërkoi të…
  Në botën e sotme të çoroditur Apostull Petro na siguron se: “në asnjë tjetër nuk ka shpëtim, sepse nuk…
    Kërkoi Perëndia nga ëngjëjt t’i sillnin gjërat më të çmuara që kishte në tokë.Ëngjëjt filluan të kërkonin anë…
    Ata që i janë përkushtuar kësaj jete merren me veprat e saj.Ata që kanë mohuar këtë botë,merren me…