/ Category / Predikime-Katekizma- Artikuj

Predikime-Katekizma- Artikuj

  Një vajzë nga Japonia, që studionte në një kolegj amerikan, e ftuan të kalonte pushimet e Krishtlindjes te një…
  Në një fshat afër qytetit të Selanikut ndodhej një manastir grash.Igumenia e manastirit dërgoi njërën prej murgeshave në qytet…
    Ungjilli i sotshëm tregon për Josifin nga Arimatea që guxoi dhe shkoj tek Pilati dhe i kërkoi të…
  Në botën e sotme të çoroditur Apostull Petro na siguron se: “në asnjë tjetër nuk ka shpëtim, sepse nuk…
    Kërkoi Perëndia nga ëngjëjt t’i sillnin gjërat më të çmuara që kishte në tokë.Ëngjëjt filluan të kërkonin anë…
    Ata që i janë përkushtuar kësaj jete merren me veprat e saj.Ata që kanë mohuar këtë botë,merren me…
  “I panxëni Perëndi,si u nxu në gji tani? Krishtin që Ati e kish në gji,si e mban Nëna në…
  Ngrohtësia e zemrës që ndien është një gjëndje e mirë shpirtërore prandaj duhet mbajtur me kujdes, duhet ruajtur dhe…
  Rruga e të krishterit është e mbushur me pengesa të cilat shtohen gjithnjë e më shumë.Përpiquni pra me trimëri…
  Nëse mbjell ndershmëri,do korrësh mirëbesim! Nëse mbjell mirësi,do korrësh miq dhe shokë! Nëse mbjell përulësi do korrësh lavdi! Nëse…