/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Për shpëtimin tonë

Për shpëtimin tonë

 

Gjithshka që bën Perëndia është në dobi të shpirtit tonë.Qoftë sëmundje,qoftë ngasje ,për të mirën tonë e lejon. Ne shumë herë ankohemi, vuajmë dhe veprojmë keq sepse nuk e dimë këtë por Ai,nga dashuria e madhe për ne,shikon vetëm dobinë e shpirtit tonë.Sepse e di që këtu jemi për pak kohë dhe gjithshka kalon shpejt.
Kur të përfundoj “internimi ” ynë dhe kur të na hapen sytë e shpirtit,sytë e vërtetë,atëherë do e falenderojmë dhe do i jemi mirënjohës!

 

Shën Josifi (Asket)
Perkthyer nga A.Marin

 

Për shpëtimin tonë