/ Jeta Shpirtërore / Didaktikë

Didaktikë

Didaktikë

 

Mos i tregoni veprat tuaja, që të mos merrni pagën tuaj këtu në tokë nga njerëzit që do t’ju lavdërojnë. Fshihini në heshtje dhe lërini t’i njohi vetëm Zoti, i cili do t’ju shpërblejë në parajsë. Nëse heshtni për veten tuaj, Zoti do të thërrasë për ju. Nga Zoti do t’i njohin edhe njerëzit veprat tuaja të mira dhe do t’ju lavdërojnë.

 

Shën Dhimitri i Rostovit
Përkthyer nga M.Vasili

Didaktikë