/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Mësime Shpirtërore

Mësime Shpirtërore

Mësime Shpirtërore

 

Rrallë do shohësh një person të ekuilibruar sot. Shumica janë sikur janë të elektrizuar. Ata që nuk rrëfehen, marrin ndikime djallëzore, kanë një magnet demonik, sepse djalli ka fuqi mbi ta. Pak njerëz, djem apo vajza ose të moshuar kanë pamje paqësore.
Demonizimi! A e dini se çfarë është demonizimi? Pamundësia për t’u marrë vesh me njerëzit.

 

Shën Paisios i Malit të Shenjtë
Përkthyer nga N.Ikonomi

 

Mësime Shpirtërore