/ Category / Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër

Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër

At Paisio i  Malit te Shenjte Kur dikur pyeti  at Paision një profesor nëse duhet fëmijët të mbajnë kreshmë, ai…