/ Predikime-Katekizma- Artikuj / Të falenderojmë Perëndinë!

Të falenderojmë Perëndinë!

Të falenderojmë Perëndinë!

 

 

Një 93 vjeçar nga Italia ishte për kohë të gjatë në spital.Kur do dilte,mjekët i thanë se duhet të paguante aparatin e frymëmarrjes i cili kushtonte 500€ për një ditë.Plaku filloi të qante.Mjeku u mundua ta ngushëllonte duke e bindur që të mos shqetësohej për koston e lartë.Por përgjigja e plakut bëri mjekët të qajnë.
Nuk qaj për koston,jam në gjëndje të paguaj shumën e parave.Qaj sepse merrja frymë me ajrin e Perëndisë për 93 vite me radhë dhe nuk e pagova asnjë sent.Një ditë me aparatura kushton 500€? Në këtë rast,e dini sa i detyrohem Perëndisë? Dhe nuk i kam dhënë asnjë falenderim për këtë!

 

Përkthyer nga M.Vasili

 

Të falenderojmë Perëndinë!