/ Category / Predikime-Katekizma- Artikuj

Predikime-Katekizma- Artikuj

  Të sillesh me të afërmin tënd me zemër të pastër,me dashurinë që ushqen për veten. Kështu është e mundur…
  Si e gjykojmë ne vlerën e një ore katekizmi? Është shumë më tepër e rëndësishme që fëmijët të lënë…
  Folu fëmijëve rreth jetëve të shenjtorëve dhe të kremteve të mëdha Shenjtorët janë heronjtë e besimit tonë. Të rinjtë kanë nevojë për heronj,…
    Kërkoi dikush nga Perëndia një lule dhe një flutur.Në vend të tyre,Perëndia i dha një kaktus dhe një…
  Të gjitha më lejohen, por jo të gjitha sjellin dobi; të gjitha më lejohen, po jo të gjitha ndërtojnë.…
  -"Në një fshat jetonte një grua besimtare e cila hubi djalin e saj të vetëm dhe iu ankua Perëndisë:"Unë…
  Kisha e Shenjtë e Krishtit është udhëtimi drejt shenjtërimit me qëllim arritjen në Mbretërinë e Bekuar të Atit,Birit dhe…
  Të ruhemi nga mëkatet tona dhe jo nga mëkatet e të tjerëve.Të gjithë ne gjykojmë njëri-tjetrin dhe për këtë…
   Një asket,duke parë padrejtësinë që bëhej në botë,i lutej Perëndisë dhe i kërkonte ti tregoj arsyen përse njerëzit e…
  Dikur jetonte një grua e varfër e cila për çdo gjë thosh:Lavdi Perëndisë".Afër saj jetonte një i pasur që…