/ Jeta Shpirtërore / Pendimi

Pendimi

Pendimi

 

Zoti nuk e gjykon të krishterin që mëkaton, por sepse nuk pendohet. Të mëkatosh dhe të pendohesh është njerëzore. Të mos pendohesh, megjithatë, është një karakteristikë e djallit dhe demonëve të tij. Prandaj, ne do të gjykohemi: Sepse nuk jetojmë vazhdimisht në pendim.

 

Shën Nifon Konstantiani
Përkthyer nga N.Ikonomi

 

Pendimi