/ Predikime-Katekizma- Artikuj / U bëftë vullneti Yt!

U bëftë vullneti Yt!

U bëftë vullneti Yt!

 

O Zot,u bëftë vullneti Yt:

Kur mendohem.

Kur bëj plane.

Kur vendos.

Kur veproj.

Kur këshilloj.

Kur punoj.

Kur nuk kam sukses.

Kur ndiej dhimbje,

U bëftë o Zot vullneti Yt:

Akoma dhe kur më kushton.

Në dobësinë time.

Në mëndjemadhësinë time.

Në dëshirën time.

Më jep atëherë forcën Tënde të mundem të them bashkë me Ty:

“Por jo si dua unë,po si të duash Ti” (Mth.26:39).

 

U bëftë vullneti Yt!