/ Category / Predikime-Katekizma- Artikuj

Predikime-Katekizma- Artikuj

Kapitulli u shkëput nga libri “Ndërmjetim i Nxehtë-Πρεσβεία Θερμή”. Përkthimi u krye me lejën dhe bekimin e autorit, Gjerondit +Arqimandrit…
Kapitulli u shkëput nga libri “Ndërmjetim i Nxehtë-Πρεσβεία Θερμή”. Përkthimi u krye me lejën dhe bekimin e autorit, Gjerondit +Arqimandrit Joakim…
  (Matth.19:13-15; Mark 10:13-16; Luka 18:15-17)  “Lerini fëmijët dhe mos i ndaloni të vijnë tek unë” (Matth.19:14) Një nga skenat…
 Mësimi Nr.1  Mishërimi i Fjalës Perëndi  Perëndia dhe Zoti ynë Jisu Krisht, të dashur vëllezër, Dhespoti dhe Kryetari ynë i…
                                       …
Shkruan arqimandrit +at Epifan Haxijangu I.  Demonizimet – Magjitë Ekziston djalli?  Shumë njerëz nuk besojnë që ka djall.  Por djalli…
 Ju jeni drita e botës (Matthe 5:14) Sot të dashurit e mij është dita e tre Mësonjësve të Mëdhenj të…
 Të gjithë njerëzit, të dashur besimtarë, qoftë të bardhë, të zinj apo të verdhë, të çfarëdo ngjyre qofshin, kudo që…
   “Ty që je më lartë se qiejt edhe më e pastër se shkëlqimet e diellit, ty që n’a shpërbleve…
+Episkop Avgustin Kantioti Ish-Mitropolit i Follorinës    Athinë 1995 Bota, të dashur lexues, flet për udhëtime.  Një mani e tmerrëshme…