/ Category / Predikime-Katekizma- Artikuj

Predikime-Katekizma- Artikuj

    Tingulli i «lV»"Fluturove në qiellin o Krisht Perëndi dhe Zot , dhe i gëzove dishepujt duke u premtuar…
  MBISHKRIMIN E SHENJTE Kur themi Shkrimi i Shenjtë nënkuptojmë tërësinë e Librave të Shenjta që janë shkruar me ndriçimin…
  Kur dëgjojmë fjalën Protestantë të mos mendojmë se kemi të bejmë me një kishë unike njerëzish, që kanë të…
  Zoti u ngjall vëllezër që të ngjallemi ne. Tani, për sa kohë ndodhemi në këtë botë, ngjallet shpirti i…
    Gjashtë ditë para Pashke Zoti u gjend në shtëpinë e Marthës dhe të Marisë,atje ku kishte ngjallur së…
Lindja e Shpëtimtarit Krisht Predikim gojor i mbajtur nga Mitropoliti At Avgustini në Kishën e Shën Pandelimonit në Follorinë më…
“Lavdi Perëndisë më të lartat dhe mbi dhenë paqe dhe mbi njerëzit mirëdashje” (Lluk.2:14) Po afron, të dashurit e mij,…
                                       …
“Drita e Krishtit u ndrit të gjithëve” (Nga Mesha e Dhuratave të Parashenjtëruara)  Mesha e Dhuratave të Parashenjtëruara, të dashurit…
Kapitulli u shkëput nga libri “Ndërmjetim i Nxehtë ”. Përkthimi u krye me lejën dhe bekimin e autorit, Gjerondit +Arqimandrit…