/ Category / Jeta Shpirtërore

Jeta Shpirtërore

Kurora që nuk vyshket
23/10/2015
  Një mbret vendosi mbi tavolinë shpatën dhe kurorën e tij dhe thirri më pas të birin.I drejtohet dhe i…
Forca Hyjnore
22/10/2015
  Në një muze vumë re një pikturë në të cilën paraqitet një fëmijë i ciltër,i cili me dorën e…
Ç'do të djelë një vizitë
15/10/2015
  Një burrë,c'do të djelë vizitonte varrezat e dëshmorëve.Vinte mbi një varr një buqetë me lule dhe derdhte lot të…
09/10/2015
  Nëse do të hakmerresh ndaj "armikut" tat,të bëhesh më i mirë se ai.Sa herë  veprojmë gabuar dhe  përgjigjemi me…
30/09/2015
  Një luftëtar pasi  humbi  në betejë, qëndronte ulur mbi një shkëmb dhe mendonte dështimin e tij. I mbytur nga…
21/09/2015
  Gëzohuni dhe ngazëllohuni, sepse shpërblimi juaj është i madh në qiej. . .” (Matheu 5:11). Gëzimi është një element…
Lumurimet 8 Të përndjekur për hir të drejtësisë
16/09/2015
   “Lum ata që janë përndjekur për hir të drejtësisë, sepse e tyre është Mbretëria e qiejve. Lum ju kur…
Lumurimet 7 Pastërtia e zemrës
15/09/2015
  “Lum ata që janë të pastër në zemër, sepse ata do ta shohin Perëndinë (Matheu 5:8). Pastërti e zemrës…
Mesazhe shpirterore 2
11/09/2015
    Ne vetë nuk mundemi të jemi ashtu sic duhet të jemi.Nuk mundemi ne vetë të krijojmë brenda vetes…
Lumurimet 6 Mëshira
08/09/2015
         “Lum ata që janë të mëshirshëm, sepse ata do të gjejnë mëshirë (Matheu 5:7). Të jesh…