/ Category / Jeta Shpirtërore

Jeta Shpirtërore

13/01/2016
  Të mendojmë se nuk jemi  vetëm.Është Perëndia që na do dhe na mbron.Nuk do lejoj të pësojmë asgjë,vecse në…
Mëshira
11/01/2016
  Një herë jetonte një grua e thjeshtë dhe e mirë. Donte shumë Krishtin dhe e luste rrgullisht në lutjet…
28/12/2015
     Të gjithë të krishterët duhet të luten në Frymë; dhe çdo lutje e vërtetë është me siguri kështu.…
Dashuria e vajzës për Krishtin
17/12/2015
  Një vajzë e re u sëmurë rëndë.Nuk kishte mbyllur akoma të njëzetat  kur mjekët i dhanë lajmin e keq…
Të kesh besim te Perëndia ashtu si fëmija tek i ati
23/11/2015
  Një fëmijë i vogël nuk ka ankth. Ankth kanë të rruturit,pak nga pak,duke  filluar të ndërgjegjësohen  dhe duke kuptuar…
Lëndon me tepër plagën
19/11/2015
  Shumë herë mënyra me të cilën reagon kur je duke kaluar një vështirësi,një dhimbje,ngjan kështu: Të goditën me thikë…
13/11/2015
  Dikur në një qytet njerëzit filluan të ndërtonin një kishë.Emri i atij që do jepte kontributin më të  madh…
09/11/2015
    Njerëzit që janë të rënduar nga ana psikologjike dhe nuk kanë normalitet  brënda vetes,funksionojnë në mënyrë të tillë…
Kopraci ar-dashës!
06/11/2015
  Në shtëpinë e një burri plak rra zjarr.E gjithë lagja u ngrit në këmbë për të shuar zjarrin por…
Lufta ndaj grykësisë!
04/11/2015
  Shën Profiri lidhte temën e luftës,përpjekjeve shpirtërore me grykësinë.Thoshte se nëse njeriu arrin të hajë me program dhe me…