Lumurimet 7 Pastërtia e zemrës
15/09/2015
  “Lum ata që janë të pastër në zemër, sepse ata do ta shohin Perëndinë (Matheu 5:8). Pastërti e zemrës…
      (Jn 19:6-11,13-20,25-28,,30-35). 6Kur e pane ate kryeprifterinjte dhe sherbetoret, bertiten duke thene: Kryqezoje, kryqezoje. Pilati u thote…
  "......që të mos humbasë kushdo që t’i besojë atij, po të ketë jetë të përjetshme"!E djela e sotshme mban…
    (Joani. 3:13-17)   13Edhe asnjë s’është ngjitur në qiell, veç ai që ka zbritur nga qielli, i Biri…
Mesazhe shpirterore 2
11/09/2015
    Ne vetë nuk mundemi të jemi ashtu sic duhet të jemi.Nuk mundemi ne vetë të krijojmë brenda vetes…
  Në vitet e para të krishtërimit,karakteristikë e jetës së krishterëve ishte martirizimi.Të gjithë donin të martirizoheshin,të sakrifikoheshin për Krishtin.Dhe…
Lumurimet 6 Mëshira
08/09/2015
         “Lum ata që janë të mëshirshëm, sepse ata do të gjejnë mëshirë (Matheu 5:7). Të jesh…
Lumurimet 5-Uria dhe etja për drejtësi
07/09/2015
  “Lum ata që janë të uritur dhe të etur për drejtësi, sepse ata do të ngopen (Matheu 5:6). Të…
  Paravolia e sotshme,e dasmave mbretërore ka pika të përbashkëta me paravolinë e " bujqve të këqij".Në të dy paravolitë…
    (Matth.22:2-14)   2 Mbretëria e qiejve është e ngjashme me një njeri mbret, i cili bëri dasmë për…