"O Zot, ki mëshirë për djalin tim"Me këto fjalë iu drejtua i ati i djalit Zotit Krisht.Jesu Krishti ,kishte…
  (Matth 17:14-23)   14 Edhe kur erdhën ata tek turma, i erdhi pranë një njeri e i ra në…
    Agjërimi sipas dëshmisë së Vasilit të Madh, është porosia më e vjetër e dhënë prej Perëndisë në krijesat…
02/08/2015
  Vini re ato që na thotë Zoti për udhëtimin e jetës sonë:"Hyni nëpër derën e ngushtë sepse e gjerë…
    (Math 14:22-34)22 Edhe përnjëherë Jisui i shtrëngoi nxënësit e tij të hyjnë në lundër, edhe të shkojnë përtej…
    DALLIMET ME TE KRISHTERET  4. Cilat janë dallimet e tyre me doktrinën dogmatike të Kishës sonë. 1. Mohojnë Traditën e…
  Përveç ikonave, protestantët dhe dëshmimtaret e Jahovait  pozicionohen edhe kundër kryqit të çmuar. Thonë se tjetër gjë është kryqi…
  Në Kishën Ortodokse martesa është për gjithë jetën.Martesa nuk është një këmbim zotimesh ose themelim i një kontrate ligjore…
  Shën Pavli shkruan: "A nuk e dini se trupi juaj është tempulli i Frymës së Shenjtë që është në…
19/07/2015
  Zakonisht njerëzit entuziazmohen lehtë,por në përpjekjet e tyre nuk janë të vendosur deri në fund.Përballë vështirësive humbasin durimin,nervozohen,i duan…