/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Besoj te Zoti!

Besoj te Zoti!

Besoj te Zoti!

 

Sa te krishterë thonë se besojnë te Perëndia pa besuar në të vërtetë!

Sa gojë ngelen të heshtura kur është e nevojshme të mbrojnë lavdinë e Perëndisë dhe të Shenjtorëve përpara “bijëve të këtij shekulli” që e shajnë!

Shumë thonë se besojnë te Perëndia,por kur vinë ngasjet,besimi zhduket!

Ky besim pra është vetëm fjalë.Momenti i ngasjes është pikërisht monenti të tregojmë bindjen te vullneti i Zotit dhe të themi:”U bëftë dëshira jote”, dhe të thëresim:”I bekuar emri i Zotit që tani e gjer në jetë”.

Nëse nuk ndodh kështu,do të thotë se behët fjalë për besim që lulëzon në kohë të mira por e mohon Perëndinë në kohë prove.

 

Shën Joani i Kronstandhit.

Përkthyer nga N.Ikonomi

 

Besoj te Zoti!