/ Jeta Shpirtërore- Lutja / Tregohuni të duruar

Tregohuni të duruar

Tregohuni të duruar

 

Ashtu si Perëndia të duron dhe të pranon,ashtu dhe ju duhet të duroni fëmijët tuaj.
Ke për detyrë ta këshillosh,jo me zemërim por me qehtësi dhe me butësi.Nëse nuk të dëgjon,mban ai gjithë përgjegjësinë.
Atëherë ti lutju Perëndisë ta ndriçoj dhe ta drejtoj në rrugën e porosive të Tij.

 

Shën Jakov Caliki
Përkthyer nga M.Vasili

 

Tregohuni të duruar