/ Jeta Shpirtërore / Tre virtytet

Tre virtytet

Tre virtytet

 

Dikur i gjithë fshati vendosi të lutej për të rënë shi.
Ditën e lutjes u mblodhën .Nga të gjithë,vetëm njëri mbante çadër.
Ky quhet Besim!
Kur e hedh një fëmijë në ajër ,ai i qesh prindit sepse e di që do e kapi.
Ky është Besim!
Ç’do darkë kur bie të flesh e vë zilen që të bjerë,megjithëse nuk e di nëse do zgjohesh apo jo ditën tjetër.
Kjo quhet Shpresë!
Shohim që njerëzimi është duke vuajtur por megjithatë vazhdojmë të martohemi dhe të lindim fëmijë.
Kjo quhet Dashuri

Marrë nga faqja e internetit
“Kinonia Orthodhoksia “
Përkthyer nga M.Vasili

 

Tre virtytet