/ Jeta Shpirtërore / Ndihma me anë të lutjes !

Ndihma me anë të lutjes !

 

Nëse dëshiron të korigjosh dikë nga gabimet e tij,mos mendo se po e korrigjon me fuqinë tënde.Lutju Zotit me gjithë shpirt që ta ndriçoj zemrën e personit që është në gabim.Kur Zoti shikon se lutesh nga thellësia e zemrës,do e plotësoj lutjen tënde.Dhe ti,duke parë që lutja jote u dëgjua,dhe u plotësua nga Hiri Hyjnor,do thërrasësh që ky ndryshim nuk ishte vepër e jotja por nga “e djathta e të Lartit”.

 

Shën Joani i Krostandhit
Përkthyer nga N.Ikonomi

 

Ndihma me anë të lutjes !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ndihma me anë të lutjes !