/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Shën Andoni i Madh thotë:

Shën Andoni i Madh thotë:

Shën Andoni i Madh thotë:

 

“Nëse njeriu e hedh peshën mbi vete,gjen prehje.Momentin që do t’ia ngarkoj dikujt tjetër,do tronditet në vetvete”.
Provojeni në një rast ngasjeje.Poho që gaboi dikush tjetër.Atë moment do ndjeni shqetësim,tronditje dhe trishtim!
Por nëse pohon se faji është i yti dhe nuk e ka fajin dikush tjetër,harroj kush jam unë që flas? Unë kam bërë këtë,kam bërë atë,atëherë mos të flas fare”.
Atë çast ndien se qëndron me këmbë në tokë dhe nuk ke frikë se rrëzohesh.

 

Gjerond Efremi Arizonës
Përkthyer nga M. Vasili

 

Shën Andoni i Madh thotë: