/ Shën Sofia dhe tre vajzat e saj,Besa, Shpresa dhe Dashuria / Shën Sofia dhe tre vajzat e saj,Besa, Shpresa dhe Dashuria

Shën Sofia dhe tre vajzat e saj,Besa, Shpresa dhe Dashuria

Shën Sofia dhe tre vajzat e saj,Besa, Shpresa dhe Dashuria