/ Jeta Shpirtërore / Dashuria e vajzës për Krishtin

Dashuria e vajzës për Krishtin

Dashuria e vajzës për Krishtin

 

Një vajzë e re u sëmurë rëndë.Nuk kishte mbyllur akoma të njëzetat  kur mjekët i dhanë lajmin e keq për sëmundjen e saj.Tumor në gjuhë ishte diagnoza e vajzës.Pas konsultës që bënë mjekët, vendosën se e vetmja zgjidhje ishte operacioni. Prindërit dhe vajza pranuan. Në sallën e operacionit,para se ta vinin në gjumë, kirurgu i thotë: Thuaj fjalët e fundit,pas operacionit nuk do mundesh më të flasësh. Vajza e mbylli të folurën e saj  me këto fjalë:
“Jesu Krishti,shpëtimtari i zemrës sime.”
Të lumur dhe të bekuar janë ata që mbi të gjitha duan Zotin !

 

Përkthyer nga N. Ikonomi

 

Dashuria e vajzës për Krishtin