/ Jeta Shpirtërore / I krishteri i vërtetë

I krishteri i vërtetë

I krishteri i vërtetë

”I krishteri i vërtetë është i plotësuar ,i mbushur brenda tij.
Njerëzit që janë larg Perëndisë,duke mos pasur Krishtin brenda zemrës, janë bosh,te zbrazur dhe kanë nevoj të argëtojnë që të kalojnë momente të këndshme. Dikush me trupin,dikush tjetër me kumar dhe dikush me të tjera argëtime. Kur ndalojnë argëtimet dëshpërohen dyfish sepse nuk e kanë mbushur shpirtin.
I krishteri nuk ka nevoj të shkoj në strehën e djallit për të marrë pak gëzim hua.

 

Dhimitër Panagopulos!
Marrë nga faqja e internetit : “Kinonia Orthodhoksia”

Përkthyer nga M .Vasili

 

I krishteri i vërtetë