/ Dëshmi mbi Shenjtorët dhe Etërit / Mrekullitë, fakte të gjalla të ekzistencës së Perëndisë!

Mrekullitë, fakte të gjalla të ekzistencës së Perëndisë!

 

Shumë nga ne kemi kuptuar që nuk jemi vetëm.Përveç botës materiale që na rrethon,ekziston dhe bota shpirtërore,bota që na ndjek dhe njëkohësisht na pret kur largohemi nga kjo jetë.Ajo botë ka udhëheqës Udhëheqësin e gjithësisë,Zotin e jetës dhe të vdekjes,Jesu Krishtin,Perëndinë e Vetme të Vërtetë!
Me pak besim secili nga ne mund të shohi mrekullitë e Perëndisë.
At Efremi Katunakioti i Malit të Shenjtë dhe Lipsanet që mbanin era Myrë!
Një igumen vizitoi At Efremin bashkë me dy teolog dhe një student.
Njëri prej teologëve i kërkoi t’ju shpjegoj për erën e mirë që mbajnë Lipsanet e Shenjtë.
Ati i Shenjtë uli kokën ,u largua pak dhe filloi të lutej.
Papritur dhoma filloi të mbajë erë Myro.
Pas pak minutash At Efremi ju tha:Sepse nuk mundja t’ju a shpjegoja me fjalë,kërkova që t’ju a tregoj Vetë Perëndia.

 

Përkthyer nga A. Marini

 

Mrekullitë, fakte të gjalla të ekzistencës së Perëndisë!