/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Fjalë të urta

Fjalë të urta

Fjalë të urta

 

 

Mëkatet janë si dritat e makinës.Te makinat e tjera duken më të forta se dritat tona
dhe na verbojnë!
Të falësh por mos të harrosh,është sikur ke groposur sëpatën dhe ke lënë bishtin jashtë!

Dielli nuk humb asnjë nga vlerat e tij kur zogjtë e natës nuk pranojnë të shohin
 dritën e tij!

Frika tokiti në derë.Besimi i hapi derën.Nuk ishte askush!

Komboskini është telefoni yt.Sa herë të kesh nevoj do telefonosh me anë të tij.

Nëse shikon vëllain tat në udhën e mëkatit,hidhi mbi supe pelerinën e dashurisë sate.

Sëmundja më e madhe e njeriut është mendimi i tij i gabuar.

 

Përkthyer nga M.Vasili

 

Fjalë të urta