/ Jeta Shpirtërore / Kurora që nuk vyshket

Kurora që nuk vyshket

Kurora që nuk vyshket

 

Një mbret vendosi mbi tavolinë shpatën dhe kurorën e tij dhe thirri më pas të birin.
I drejtohet dhe i thotë trashëgimtarit:-Zgjidh!
Dhe djali zgjodhi. Preku kurorën me shpatë dhe tha:Kurorën e fitoj me shpatën time!

Të njëjtën gjë duhet të themi të gjithë të krishterët.Kurora e fitores jepet tek ata, të cilët me përpjekje fitojnë betejën.Na janë dhënë shumë  mundësi të luftojmë të keqen dhe mëkatin,dhe të fitojmë “kurorën e lavdisë”.
Prandaj thotë Zoti:”Tek fitimtari do jap kurorën e jetës”.

 

Përkthyer nga A . Marini

Kurora që nuk vyshket