/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

 

Për të krishterin ortodoks, jo vetëm në “emër”, por edhe në vepra e në jetë, nuk ekziston frika nga vdekja, as pikëllim për vdekjen, vdekja është shpëtim , është gëzimi i takimit të njeriut me krijuesin e tij,me Perëndinë.

 

Mitropoliti i Sisanit dhe Siatistit Pavlos Ioanou
Përkthyer nga M.Vasili

 

Mësime shpirtërore