/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

 

“Çdo gjemb në jetën e të krishterit, djersa që pikon, agonia që kalon, sëmundja që e viziton, trishtimi që i troket në derë, të gjitha këto e kultivojnë atë dhe e bëjnë një perlë të kurorëzuar me durim dhe përulësi. Virtytet në të vërtetë e zbukurojnë personin që i vesh ato.”

 

Shën Foti i madh
Perkthyer nga A.Marini

 

Mësime shpirtërore