/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Shën Paisio-Grindja

Shën Paisio-Grindja

Shën Paisio-Grindja

 

 

At,grindja mund të bëhet zakon?

-Bëhet zakon sepse grindja sjell grindje dhe mjerimi sjell mjerim.

Kush mbjell mjerim,korr mjerim dhe depoziton ankth dhe stres.

Por ai që mbjell lavdërime,pranon gëzimin hyjnor dhe bekimin e përjetshëm.

Njeriu grindavec,sado bekime ti japi Perëndia,nuk tregon mirënjohje.Prandaj dhe Hiri

i Perëndisë largohet dhe i afrohen ngasjet.E ndjekin kudo dhe ia sjellin të

gjitha mbrapsh.

Ndërsa mirënjohësin e ndjek pas Perëndia me bekimet e Tij.

 

Përkthyer nga A.Marini

 

Shën Paisio-Grindja