/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Didaktikë

Didaktikë

Didaktikë

 

“Njerëzit që nuk besojnë në Zot nuk janë të lumtur .
Ata janë si ata që ndërtojnë pallate dhe nuk bëjnë dritare dhe jetojnë në errësirë. Sepse besimi është drita e njeriut”.

 

At Dhimitër Panagopulos

Përkthyer nga M.Vasili

 

Didaktikë