/ Familja Ortodokse / Fëmijët dhe besimi

Fëmijët dhe besimi

Fëmijët dhe besimi

 

Kur fëmija mbushet me dashuri për Krishtin që i vogël,kur shkon në kishë bashkë me prindërit,kur kungohet,kur psal dhe kur lutet,më vonë kur rritet dhe largohet nga prindërit,akoma dhe nëse gjendet në ambjent të keq,nuk rrezikon.
Sepse është si druri që kur e e lyen mirë për ta mbrojtur nga shiu,nuk ka asnjë rrezik nga shiu sepse është i lyer dhe i mbrojtur dhe gjithë ujin e derdh jashtë.

 

Shën Paisio
Përkthyer nga A.Marini

 

Fëmijët dhe besimi