/ Predikime-Katekizma- Artikuj / Mesazhe shpirtërore

Mesazhe shpirtërore

Mesazhe shpirtërore

 

Gjërat negative,duam apo nuk duam,do ekzistojnë brenda nesh dhe do shfaqen shumë herë,do shpërthejnë me shumë forcë dhe me shumë hakmarrje.
Të gjitha këto le të bëhen shkak të afrohemi me Krishtin.Që të afrohemi me Perëndinë,duhet të vendosur të mos i japim rëndësi të tepruar vetes sonë,por të jemi të përulur që të bashkohemi me Krishtin.
 
 
At Simeon Kragiopulos Manastiri “Lindja e Hyjlindëses “
 
 

Mesazhe shpirtërore