/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Didaktikë

Didaktikë

Didaktikë

 

At , kujt i dedikohet justifikimi?
Egoizmit!
Justifikimi është një rënie dhe largon Hirin e Zotit.
Njeriu jo vetëm që nuk duhet të justifikohet, por duhet ta dojë padrejtësinë që i bëhet.
Justifikimi na nxori nga Parajsa.!!
Duhet t’i shmangemi!

 

Shën Paisio i Malit të Shenjtë
Përkthyer nga N.Ikonomi

 

Didaktikë