/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

 

Zbardheni shpirtin tuaj si dëbora e bardhë që bie.Kush e ka shpirtin të bardhë dhe të pastër,gjithmon me kujdes thotë fjalët e Shpirtit të Shenjtë dhe kërkon sipas përmasave të besimit që ka për Hyjnoret,ato që i nevojiten.

Ndërsa ai që e ka zemrën të copëtuar nga pasionet,edhe gjuhën e ka të kontrolluar nga ato.Edhe kur flet për tema shpirtërore,flet me egoizëm që të kryesoj në bisedë.

Një njeri të tillë i drejti e kupton vetëm duke e takuar,e kupton nga era e keqe që mban.

Prandaj përpiquni dhe zbardheni shpirtin tuaj që të mbajë erë pastërtie.

 

Shën Isaak Siriani

Përkthyer nga M.Vasili

 

Mësime shpirtërore