/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

 

Mos u krenoni kur ju lavdërojnë dhe mos u hidhëroni kur ju akuzojnë. Duhet t’ju interesoj vetëm për atë që mendon Zoti, gjykatësi i zemrave dhe i shpirteve tanë. Njerëzit nuk e dinë të vërtetën.

 

Arqimandrit: Joel Janakopoulos

 

Mësime shpirtërore